După 6 ani de baschet și 3 ani de fotbal profesionist am ales ca profesie și pasiune fotografia. Mai bine zis, în clasa a 10-a (2010) am fost la primul meu eveniment (la o nuntă) cu tatăl meu. La început a fost doar pentru mai mulți bani de buzunar, nu vedeam nimic fain în a fii fotograf, până am început să văd de fapt cum apreciază lumea munca pe care o făceam. Fericirea și bucuria din sufletele lor m-a făcut să continui pe această cale, iar în momentul de față nu m-aș mai vedea facând nimic altceva. În vara anului 2016, am întâlnit cea mai frumoasă fată, Georgiana, care în momentul de față îmi este și soție și „coleg de muncă”. Facem cea mai faină echipă în momentul actual și abia aștepăm să ne cunoașteți mai bine.

Atunci când tratăm fiecare fotografie în mod unic, prelucrat artistic, oamenii nu vor mai vorbi despre noi ca de “fotografi”, ci ca despre niște “artiști”.

As avea multe de spus, insa cel mai important lucru pentru mine este ca prin intermediul aparatului de fotografiat vad lumea altfel, vad lumea in felul meu. O lume in care intalnesc oameni diferiti, oameni cu emotii diferite, oameni cu care am legat prietenii stranse, iar cel mai important lucru este acela ca oamenii ma aleg pentru a le fi alaturi in cele mai frumoase si importante momente din viata lor, de a le surprinde pe cele mai speciale, momentele unice. Pentru mine fotografia este ca o “pauza de la viata”, avem toate amintirile suspendate in acele fotografii, retraind astfel mereu acele sentimente si emotii, emotii care nu pot fi explicate in cuvinte. VOI sunteti sursa mea de inspiratie!